Cum a aparut Antonia imbracata la botezul fetitei lui Matteo! Invitatii s-au uitat numai dupa iubita lui Alex Velea


Clipe de bucurie infinită, amestecate cu multe, multe emoții în familia Elena Neagu – Matteo! Cântărețul și iubita lui și-au botezat fetița. După micuța creștină, îmbrăcată într-o rochie superbă albă, mama sa a fost cea care a atras cele mai multe priviri. Printre invitații celebri s-au numărat Antonia și Ilinca Vandici care nu au trecut neobservate.

La mai bine de cinci luni după ce a născut-o pe Mia, Elena Neagu are o siluată de invidiat, iar rochia roșie și elegantă aleasă pentru ziua în care și-a creștinat fiica i-a venit ca turnată. Mica prințesă a fost în centrul atenției cu cele două ținute purtate în ziua fericitului eveniment, dar și pentru că a fost cuminte atât înainte de taina botezului, cât și în timpul ceremoniei religioase.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, dar și în colajul de mai jos, invitații au respectat distanțarea socială, iar printre aceștia s-au numărat Antonia și Alex Velea, dar și Ilinca Vandici și soțul său, Andrei Neacșu. În timp ce prezentatoarea de la Kanal D a ales o bluză albă și pantaloni negri scurți, cu o croială elegantă, pe care i-a asortat cu perlele și accesoriul din păr, îndrăgita cântăreață a optat pentru o rochie lungă, cu un decolteu generos.

   Într-o postare realizată la câteva săptămâni de la nașterea micuței sale prințese, artistul a mărturisit următoarele într-o postare: “Mă asiguram că Mia va avea cel mai liniștit și confortabil somn. Îmi imaginam că viața cu un bebe va fi minunată, dar este o reală binecuvântare”.

Printre numeroasele lucruri mai puțin știute despre Matteo se numără și numele său real. Și asta pentru că puțini cunosc care sunt cele șase prenume… da, șase prenume, dar, mai ales, numele de familie. Fără să mai lungim suspansul, cântărețul se numește în buletin astfel: Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin Vasiliu.

Artistul și iubita lui, Elena Neagu, și-au dorit de multă vreme să devină părinți, motiv pentru care au pregătit camera primului copil, deși încă nu aflaseră că se întâmplase minunea. Partenera de viață a lui Matteo i-a spus despre sarcină prin intermediul aplicației WhatsApp, unde i-a trimis o fotografie cu testul de sarcină. Imediat ce a văzut poza și a realizat că Dumnezeu i-a binecuvântat cu un bebeluș, el a rămas fără cuvinte