Sfatul zilei 21 decembrie 2020. Saptamana incepe cu vesti bune pentru 3 zodii


Berbec

Ești fericit că a început concediul mult așteptat. Sunt unele lucruri de rezolvat, dar ar fi bine să nu îți bați capul cu ele astăzi, vei putea să simți că ai intrat în liber și să te bucuri de puțină relaxare, înainte de nebunia sărbătorilor.

Taur

Ziua debutează cu mici conflicte cu unul dintre oamenii apropiați cu privire la un cadou la care nu vă puteți hotărî. Ar fi bine să mergeți pe o variantă de mijloc, nu e cazul să vă agitați prea tare pentru un lucru care ar trebui să fie plăcut.

Gemeni

În ultima vreme nu te-ai bucurat prea tare de cum merg lucrurile, în general, în viața ta. Apropierea sărbătorilor, în schimb, îți aduce o stare de bună dispoziție și vrei să petreci timpul cu persoanele dragi, ceea ce se va dovedi cea mai bună idee.

Rac

Ai o mulțime de lucuri de rezolvat și te încurci în ordinea pe care trebuie să o urmezi. Dacă te cuprinde disperarea nu vei rezolva nimic, cea mai bună variantă ar fi să ceri ajutorul familiei pentru a pune totul la punct.

Leu

Îți doreai de multă vreme să evadezi pentru o scurtă perioadă, iar apropierea sărbătorilor de iarnă ți se pare cea mai bună soluție. E bine să vorbești cu partenerul de viață înainte să te apuci să faci rezervări, poate are o altă idee.

Fecioară

Sunt zile pline cele care urmează și ai nevoie de multă energie pentru a rezolva toate lucrurile care nu prea așteaptă amânare. Nu e cazul să te suprasoliciți, vei da mai mult randament dacă vei lua pe rând ce ai de făcut.

Balanță

Pregătirile pentru sărbători sunt pe ultima sută de metri, dar încă mai ai unele lucruri de pus la punct. Rude sau prieteni apropiați au nevoie de ajutor și nu vei ezita să le întinzi o mână.

Scorpion

Te-ai săturat atât de tare de lunga perioadă în care abia ai ieșit din casă încât vei profita de sosirea unui om apropiat, pe care nu l-ai mai văzut de mult, pentru o evadare de câteva zile, într-o locație depărtată de zgomotul orașului. Este cea mai bună idee. Distracția o să fie la ordinea zilei.

Săgetător

Trebuie să te împarți între oamenii care au nevoie de ajutorul tău în această perioadă. Între multe drumuri de făcut și sesiuni interminabile de shopping te simți obosit și tot ce îți dorești e ca viața să revină la normal și să treacă această perioadă. Trebuie să ai răbdare, lucrurile vor reveni la normal.

Capricorn

Perioada sărbătorilor îți aduce aminte de oamenii dragi și tot ce îți dorești e să petreci timp în compania lor. Poate e cazul să lași orgoliul la o parte și să cauți persoana aceea de care îți e tare dor, chiar dacă ai impresia că a trecut prea multă vreme și nu mai are rost.

Vărsător

Ar fi bine să încerci să nu mai pui la suflet răutățile oamenilor, vei trece mai ușor peste zilele grele. Dar vin și vești bune. După zile de stres continuu, te vei bucura de ziua de luni ca de luminița de la capătul tunelului.

Pești

Ai parte de liniște și pace, ai terminat cu treaba și tot ce îți rămâne de făcut e să aștepți venirea sărbătorilor și vizitele celor dragi. Bucură-te de aceste momente de relaxare, vor veni zile zgomotoase și pline.